Wie zijn BLOKKEN

huiswerkbegeleiding


bijles kernvakken


wiskunde


Nederlands


Engels


examentrainingloopbaanadviessollicitatie trainingT 06 12 28 92 72Wie zijn BLOKKEN


Heidi de Hoon


Na mijn studie wiskunde ben ik wiskunde les gaan geven in het hartje van Rotterdam. Een bijzonder leuke en leerzame ervaring. Net als mijn andere ervaringen op verschillende scholen.

Leerlingen vinden het fijn als er eisen worden gesteld, werken naar een doel. Dat is waar ik voor sta: duidelijkheid, samen hard werken en iets bereiken.

Na vele jaren ervaring in het onderwijs als leraar, coach in het onderwijs en conrector merk ik dat heel veel leerlingen graag goed willen en kunnen presteren, maar niet overeenkomstig scoren aan hun capaciteiten en ijver. Daarom ben ik gestart met huiswerkbegeleiding BLOKKEN. Met de juiste aandacht en motivatie, kunnen onze leerlingen heel ver komen. Veel verder dan ze zelf soms denken!


Marjanka van der Doelen-Jansen


Van oorsprong ben ik docent Engels. Maar na een tijdje les gegeven te hebben kriebelde het en wilde ik mezelf verder ontplooien door een jaar in Costa Rica te gaan werken. Naast uiteraard het reizen heb ik daar veel lessen gegeven, maar ook in het toerisme gewerkt. Na dit enerverend en mooie jaar ben ik in Nederland aan de slag gegaan in het bedrijfsleven als trainer (communicatievaardigheden, Engels, management development, train de trainer etc), leidinggevende, HRD adviseur en tenslotte als loopbaanadviseur. Maar, het onderwijs bleef trekken, vandaar BLOKKEN. Back to the roots.

Ik streef ernaar dat mensen het beste uit zich zelf kunnen en willen halen. Door mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen wil ik er toe bijdragen dat zowel  jongeren als volwassenen hun uitdagingen vol vertrouwen tegemoet zien.